LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Είναι καθηλωμένος: Σε άθλια κατάσταση ο Τέρης Χρυσός, δυστυχώς δεν κουνάει ούτε χέρια ούτε πόδια

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Τέρης Χρυσός βιώνει μια δύσκολη περίοδο τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από ένα ατυχές περιστατικό στο σπίτι του. Ο καλλιτέχνης έπεσε στο μπάνιο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Σε δηλώσεις του ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι, αν και η κατάστασή του ήταν δύσκολη τις πρώτες ημέρες, η αγωγή που ακολουθεί έχει αρχίσει να δείχνει θετικά αποτελέσματα, με τον ίδιο να αισθάνεται καλύτερα τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας. Πριν από περίπου 3-4 χρόνια, είχε υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, γεγονός που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του. Παρά τις δυσκολίες, παραμένει αισιόδοξος και αναρρώνει σταδιακά.

Τέρης Χρυσός: Τα Όσα Ανέφερε

«Δεν είμαι πολύ καλά. Έπεσα στο μπάνιο πριν από 15 ημέρες και από τότε είμαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους. Ευτυχώς, έχω ανθρώπους δίπλα μου που με βοηθάνε αλλά είναι μία μεγάλη περιπέτεια όπως καταλαβαίνετε γιατί είμαι και μεγάλος σε ηλικία. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Πήγαινα στην τουαλέτα στις 2 τη νύχτα και ξαφνικά έχασα τον κόσμο. Βρέθηκα στα πλακάκια της ντουζιέρας και χτύπησα πολύ. Εκεί που χτύπησα είναι δύσκολο για αυτό αργώ να γίνω καλά.

Χτύπησα στη μέση και πλέον δεν μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Τις τελευταίες ημέρες πάω λίγο καλύτερα…»

Την αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε έκανε αρχικά ο Αντρέας Κουβελογιάννης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στη δημοσίευσή του αναφέρει: «Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε, αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι καταθέσεις-σοκ για την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ – «Kάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»

evosmos

ΧΑΡΑΤΣΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥ! ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ 580 ΦΘΗΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!

evosmos

“ΘΕΑΤΡΟ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ 43ΧΡΟΝΗΣ ΑΪΝΤΑ

evosmos

Leave a Comment