ΕΛΛΑΔΑ

Είχε τον πιο τραγικό θάνατο: Νεκρός 46χρονος τον καταπλάκωσε το τρακτέρ μπροστά στα μάτια του αδερφού του

Μία απερίγραπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αιτωλοακαρνανία, συγκεκριμένα στην περιοχή της Μακρυνείας.

Τραγικό δυστύχημα στην Αιτωλοακαρνανία

Ένας 45χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη σε ανηφορικό δρόμο στην τοποθεσία Μελισσοχώρι Αρακύνθου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το agriniopress.gr.

Δυστυχώς, ο άνδρας υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς το όχημα τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και στο σώμα. Σημειώνεται ότι στο συμβάν παρίστατο και ο αδερφός του, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του την ώρα του ατυχήματος.

Αμέσως μετά το περιστατικό, στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τη μεταφορά του θύματος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ ενισχυτική δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν επίσης παρούσα για την υποστήριξη και τη διαχείριση της κατάστασης.

Η κηδεία του αδικοχαμένου άνδρα έχει προγραμματιστεί για αύριο, 7 Οκτωβρίου 2024, στις 16:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, που βρίσκεται στο ομότιτλο χωριό της Μακρυνείας.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, ώστε οι συγγενείς και οι φίλοι του να μπορέσουν να του απευθύνουν το τελευταίο αντίο και να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δήμος Δωδώνης: Άγνωστοι προσποιούνται τους δημοτικούς υπαλλήλους και εξαπατούν τηλεφωνικά πολίτες

evosmos

Ζάκυνθος: Απαγορευμένο και για τους κολυμβητές το Ναυάγιο!

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο αλλά… ξέχασαν μία ρόδα ΙΧ! (φωτό)

evosmos

Leave a Comment