ΚΟΣΜΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΝΕΚΡΟΙ

Αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Ποτοσί της νοτιοδυτικής Βολιβίας. Συγκεκριμένα, 31 άτομα σκοτώθηκαν από το ατύχημα, ενώ 15 άλλοι υπέστησαν τραυματισμούς.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα κοντά στην κοινότητα Γιοκάγια. Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της μεγάλης ταχύτητας, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί από το δρόμο και να κυλήσει σε βουνοπλαγιά για περίπου 800 μέτρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

gkca imaaai4rfe

gkd0uujwsaaaaqj

gkcdg1vaaaaoa7d

gkbnqq xcaacl

gkbe

Στη Βολιβία, οι αρχές καταγράφουν κάθε χρόνο περίπου 1.400 θανάτους από τροχαία ατυχήματα. Τον Δεκέμβριο του 2024, 13 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη δυτική Βολιβία. Νωρίτερα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, 22 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους λόγω σύγκρουσης φορτηγού με λεωφορείο σε τουριστική περιοχή των Άνδεων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το μυστικό χτύπημα της Καμίλα: Πώς η νεαρή μελλοντική βασίλισσα αντεπιτέθηκε σε έναν βιαστή

evosmos

Νέα τουρκική πρόκληση: «Πρόβα» απόβασης σε ελληνικό νησί, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα»

evosmos

Η γυναίκα που έκαψε τον άντρα της στο ταντούρ υπερασπίστηκε τον εαυτό της έτσι…

evosmos

Leave a Comment