ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Πώς η Δίωξη έφτασε στη σύλληψη του αξιωματικού για εκδικητική πορνογραφία – Οι καταγγελίες, τι λέει η νεαρή αστυνομικός-θύμα

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα μία 22χρονη δόκιμο αστυνομικό και δράστη έναν 35χρονο αξιωματικό του Σώματος που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.

Σε βάρος του αξιωματικού, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ από το Αρχηγείο της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος για την εν λόγω υπόθεση.

Οι καταγγελίες που αποκάλυψαν την υπόθεση

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελίες που έφθασαν στην υπηρεσία οι οποίες έκαναν λόγο για διακίνηση βίντεο με άτομο πιθανότατα δόκιμη αστυνομικό, όπου απεικονίζεται η γενετήσια ζωή του θύματος.

Παράλληλα, στις 16 Ιουνίου 2024 διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης (Π.Δ.Ε.) από τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α., αναφορικά με δημοσιεύματα ιστοσελίδων που αφορούσαν σε δόκιμη αξιωματικό της ΕΛΑΣ που φαινόταν σε βίντεο να έχει ερωτικές περιπτύξεις.

Κατόπιν των ανωτέρω, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης μετέβη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων, όπου και διαπιστώθηκε ότι τα δημοσιεύματα αφορούσαν σε δόκιμο υπαστυνόμο, ενώ, στο πλαίσιο της διενεργηθείσας έρευνας, εξετάστηκε ενόρκως τόσο ο Διοικητής της σχολής, όσο και η αρμόδια Αξιωματικός, καθώς και η δόκιμος-θύμα, η οποία και κατέδειξε ως υπαίτιο τον συλληφθέντα αστυνομικό και πρώην εκπαιδευτή της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τι λέει η νεαρή αστυνομικός

Όπως είπε η νεαρή αστυνομικός, διατηρούσε με τον αξιωματικό ερωτική σχέση για μικρό διάστημα το καλοκαίρι του 2021 τονίζοντας παράλληλα πως μόνο αυτός είχε στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο. Όπως φαίνεται ο 35χρονος δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και αποφάσισε να την εκδικηθεί διαρρέοντας τις προσωπικές τους στιγμές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα στην οικία του αστυνομικού, στο πλαίσιο της οποίας ο 35χρονος συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου και κατασχέθηκαν μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κινέζοι λένε πως τους λένε στα Ελληνικά και παραδίδουν μαθήματα Ελληνισμού! Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Βίντεο ντοκουμέντο από το διπλό επεισόδιο των Τούρκων στην Χάλκη

evosmos

Τι υποστηρίζει ο οδηγός του βυτιοφόρου που προκάλεσε χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

evosmos

Leave a Comment