ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνοποιούν μαφιόζους, νομιμοποιούν εγκληματίες, αλλά τον σύζυγό της πρωταθλήτριας μας Κατερίνας Στεφανίδη, δεν τον θέλουν!

Παρακάλια και μάλιστα από αθλητές που έχουν κάνει περήφανη την χώρα μας με τις τεράστιες επιδόσεις τους θέλει ο πρωθυπουργός. Ελληνοποιούν μαφιόζους, νομιμοποιούν εγκληματίες, αλλά τον σύζυγό της πρωταθλήτριας μας Κατερίνα Στεφανίδη, δεν τον θέλουν!

Συγκεκριμένα, η χρυσή Ολυμπιονίκης έφτασε στο σημείο να στείλει μήνυμα μέσω του twitter/x στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να εγκριθεί η αίτηση του συζύγου και προπονητή της για τιμητική ιθαγένεια η οποία εκκρεμεί από το 2020!

Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε στην αθλήτρια για το μετάλλιο που κέρδισε στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«κ Πρωθυπουργέ @kmitsotakis αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

Δείτε την ανάρτηση:

Στο παρελθόν η κορυφαία αθλήτρια είχε ενοχληθεί καθώς το θέμα της ιθαγένειας είχε πάρει διαστάσεις και είχε χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες, κάτι που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση. Γι’ αυτό και έχει διαχωρίσει πολλές φορές όσα κάνει εκείνη με την δραστηριότητά της πολιτικού μητέρας της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλονίζει η μητέρα του αστυνομικού: «Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του “Λύγγε”» (Βίντεο)

evosmos

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Εβδομάδα πληρωμών για τους συνταξιούχους – Πότε θα ξεκινήσουν

evosmos

Ρέθυμνο: Η στιγμή που τρεις Ελληνίδες κλέβουν κοσμηματοπωλείο

evosmos

Leave a Comment