ΕΛΛΑΔΑ

«Εξαφανίστηκε» η Θεσσαλονίκη: Η απίθανη εικόνα που αντίκρυσαν όσοι πήγαν νωρίς στην παραλία

Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πέπλο ομίχλης κάλυψε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (7/2) τη Θεσσαλονίκη, «κρύβοντας» πολλά από τα κτίρια αλλά και τα μνημεία της πόλης.

Λόγω της ομίχλης σημειώθηκαν μικροκαθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και στις αφίξεις των πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ η ορατότητα των οδηγών κατά την κυκλοφορία των οχημάτων, ακόμη και στο κεντρικούς δρόμους, ήταν περιορισμένη και απαιτούνταν ιδιαίτερη προσοχή.


Παρά τα μικροπροβλήματα, η ομίχλη που κάλυψε τη Θεσσαλονίκη προσέφερε ξεχωριστές εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα του παραλιακού μετώπου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για άπειρες φωτογραφίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!

evosmos

Σοκαριστικό περιστατικό! Γνωστός Έλληνας παίκτης ριάλιτι πήρε σουβλί και…

evosmos

«Άκουγα την καρδούλα του και τώρα είναι νεκρό»:19χρονη έγκυος που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

evosmos

Leave a Comment