LIFE STYLE

Επίθεση στην Εβελίνα Νικόλιζα από γνωστό τραγουδιστή: «Βρε τυχάρπαστη μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά»

Η Εβελίνα Νικόλιζα δέχτηκε σε μήνυμα την προσωπική επίθεση, από Έλληνα τραγουδιστή, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, μετά την εκπομπή «Weekenders», στην οποία συμμετέχει.

Ειδικότερα, το μήνυμα εστάλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος την χαρακτήρισε τυχάρπαστη, πιθανόν γιατί ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της για το σχήμα που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο.

Η επίθεση στο πρόσωπο της Εβελίνας Νικόλιζα

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Βρε τυχάρπαστη μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά, ποιος είναι πρώτο και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε τίποτα είσαι απλά μια στο πάνελ. Μάθε να σέβεσαι οκ; Άντε μπράβο τυχάρπαστη».

Η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη δημοσιοποίησε το μήνυμα, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του καλλιτέχνη.

Το μήνυμα που εστάλη στην Εβελίνα Νικόλιζα

Προσωπική επίθεση δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος, οι 7 συλλήψεις, τα χρέη εκατομμυρίων και η βίλα των 1400 τετραγωνικών

evosmos

«Σύντομα θα είμαστε τρεις» λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Αγοράζει «παλάτι» για… τα μάτια της Σιακαβάρα

evosmos

Λαμία: «Έβρεξε λεφτά» και γέμισε η πίστα με χιλιάδες ευρώ σε γλέντι βάπτισης – «Ίσως ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ»

evosmos

Leave a Comment