ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου – Ένα άλμα και…έφυγε για τελικό ο Τεντόγλου

Με εντυπωσιακό τρόπο εκκίνησε τα άλματά του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ο Έλληνας πρωταθλητής. Διαδικαστική αποδείχθηκε η συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου στον προκριματικό της Ρώμης.

Στο πρώτο του κιόλας άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου “πέταξε” στα 8 μέτρα και 14 εκατοστά, αποδεικνύοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση…

Παράλληλα, ο Ελβετός χάλκινος στο Παγκόσμιο του 2022, Σιμόν Εχάμερ, έκανε μεγάλο άλμα στα 8,41μ και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη, ο 19χρονος Ιταλός Ματία Φουρλάνι που είναι επίσης ένα από τα φαβορί για μετάλλιο έκανε το καθήκον του και με 8,17μ πέρασε επίσης στον τελικό.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 21:06.

«Ήταν εύκολος αγώνας, δεν είχα κανένα πρόβλημα»

Ο Έλληνας άλτης στις δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο το πόσο εύκολο ήταν γι’ αυτόν να πάρει το εισιτήριο του τελικού, τονίζοντας πως τόσο αυτός όσο και οι ανταγωνιστές του θα κάνουν καλά άλματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρομερή κίνηση ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τα έξοδα του μικρού Γιαννάκη για να σταθεί ξανά στα πόδια του!

evosmos

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία: Κέρδισε (2-1) την Μπενφίκα και πέρασε στα πλέι οφ του Champions League

evosmos

Σοκ στην ελληνική διαιτησία! Η σύντροφος του Μάνταλου έπεσε θύμα της βιοπραγίας

evosmos

Leave a Comment