LIFE STYLE

Εφιάλτης στο κομμωτήριο για την Βίκυ Κουλιανού: «Σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους, ήμουν στο πάτωμα 4 ώρες»

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που έζησε, επιλέγοντας να μοιραστεί την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Σε μια συγκινητική σειρά αναρτήσεων, η Βίκυ περιέγραψε πως έμεινε ακίνητη επί τέσσερις ώρες, πεσμένη στο πάτωμα. Η εμπειρία αυτή ήταν ιδιαίτερα τραυματική, ωστόσο τώρα ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή προκειμένου να αναρρώσει πλήρως!

Βίκυ Κουλιανού για Μιχάλη Ασλάνη

Βίκυ Κουλιανού: Σοκαριστική Εμπειρία και Αποκαλύψεις

«Προέκυψε στο κομμωτήριο όπου είχα πάει να φτιάξω τα μαλλιά μου. Σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μεταφέρουν ούτε με φορείο γιατί δεν ξέρανε γιατί πονάω τόσο πολύ. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Μία πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακινητοποιημένος σε ένα πάτωμα με κόσμο από επάνω σου», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια Βίκυ Κουλιανού ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν και με μεταφέρανε στο νοσοκομείο, είμαι με πολλά χάπια και ενέσεις. Παλεύω να αναρρώσω».

Δείτε Παρακάτω το Βίντεο:

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το πρωί δουλειά, απόγευμα σχολείο, βράδυ διάβασμα: Ο 46χρονος Άρης αρίστευσε στις Πανελλήνιες με 18.600 μόρια

evosmos

Διχάζει το διαδίκτυο ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Χώρισα την 22χρονη κοπέλα μου επειδή είμαι πoλυγαμικός»

evosmos

Βασίλης Σπανούλης «H Ολυμπία Χοψονίδου θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια για την οικογένεια της»

evosmos

Leave a Comment