ΕΛΛΑΔΑ

ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ – Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ

Η επέμβαση ενός γείτονά του στη Ρόδο έσωσε τη ζωή ενός 86χρονου, ο οποίος βρέθηκε ανυπεράσπιστος απέναντι στο πρωτοφανές ξέσπασμα μανίας της 59χρονης κόρης του που προσπάθησε να τον σκοτώσει προκαλώντας του ασφυξία και στη συνέχεια χτυπώντας τον αλύπητα!

Ο περίοικος άκουσε τις εκκλήσεις για βοήθεια του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος βγήκε τρέχοντας στην αυλή του σπιτιού του όπου κατοικεί με τη σύζυγό του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσει από την κόρη του που του είχε κλείσει τη μύτη και το στόμα εμποδίζοντάς τον να αναπνεύσει το πρωί. Όμως, η έξαλλη γυναίκα τον ακολούθησε και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και το σώμα.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν την εκτός εαυτού 59χρονη και την προσήγαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 86χρονος πατέρας της αρνήθηκε να πάρει κουμπί πανικού και να μεταφερθεί σε ασφαλή δομή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν θέλω να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση»

evosmos

Ο γάμος στην Πάρο που γίνεται viral – Η έκπληξη δεν άρεσε καθόλου στη νύφη που «το έσκασε» στην εκκλησία

evosmos

Η εκπαίδευση στο FBI, η εξάρθρωση τρομoκρατικών οργανώσεων και η Πάτρα – Όσα δεν ξέραμε για τον Θανάση Κατερινόπουλο

evosmos

Leave a Comment