Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη την τελευταία ώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς νωρίς σήμερα (30/3) το απόγευμα, εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα στο διαμέρισμά της, στον Εύοσμο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 59χρονη, η οποία φέρεται να βρέθηκε νεκρή σε κρεβάτι. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής για νεκροψία, ενώ ήδη ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και της Δέσποινας Κρητικού την υπόθεση αναλαμβάνει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας, με όλες τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη της χάθηκαν όταν πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία, να αγοράσει το συγκεκριμένο σπίτι.
Την αναζήτησε οικείο της πρόσωπο, και καθώς δεν την έβρισκε, ενημέρωσε τις αρχές. Συγκεκριμένα, στις 16.00 το μεσημέρι, γυναίκα που δήλωσε φίλη της 59χρονης κάλεσε στην Άμεση Δράση, άντρες της οποίας χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του διαμερίσματος για να εισέλθουν στο εσωτερικό.
Η γυναίκα φέρεται να βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτες στο κρεβάτι της, ενώ γύρω από το λαιμό της έφερε μία ζώνη.
Κάτοικοι της περιοχής πληροφορήθηκαν μόλις σήμερα για το γεγονός και όπως είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ, συχνά έβλεπαν κόσμο να κάνει εργασίες ή να πηγαινοφέρνει πράγματα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο κάτι το ύποπτο.

Το έργο της προανάκρισης είναι σε πλήρη εξέλιξη.
