ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Οδηγός φόρτωσε το αμάξι μέχρι τα… μπούνια και το παιδί κρεμόταν από το παράθυρο!

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης, και δείχνει ένα αυτοκίνητο να κινείται στην παραλιακή του Ηρακλείου, φορτωμένο ακόμα και σε σημεία που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αντικείμενα, με αποκορύφωμα το ένα παιδί κυριολεκτικά να κρέμεται από το παράθυρο στο πίσω κάθισμα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που παρατηρείται ένα αντίστοιχο φαινόμενο, με το κίνδυνο να ελλοχεύει όχι μόνο για τα παραπλήσια αυτοκίνητα αλλά και για τον ίδιο τον οδηγό και τους επιβάτες, καθώς δεν είναι διόλου απίθανο, λόγω του υπερβολικού βάρους που σηκώνει το αμάξι, να προκληθεί ατύχημα!

Πηγή: cretaone

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΥ “ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑΤΑ”

evosmos

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οκτώ μήνες απαγόρευσης εισόδου και βαρύ χρηματικό πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή

evosmos

Λονδίνο: Έχασαν τους Έλληνες εργαζόμενους τα κορυφαία εστιατόρια – Οι επιπτώσεις του Brexit

evosmos

Leave a Comment