ΚΟΣΜΟΣ

Η αγάπη δεν έχει όρια: Ο άντρας που κατασκεύασε ασανσέρ στο σπίτι του για την υπερήλικη γάτα του

Όσοι έχουμε κατοικίδια ζώα θα κάναμε ό,τι περνάει στο χέρι μας για να ζήσουν πολλά, όμορφα χρόνια. Ένας Βρετανός, ωστόσο, έκανε κάτι παραπάνω από αυτό: υπερέβη εαυτόν, κατασκευάζοντας μόνος του ένα αυτοσχέδιο ασανσέρ ώστε να ανεβοκατεβαίνει καθημερινά η υπερήλικη γάτα του τα σκαλιά του σπιτιού χωρίς ταλαιπωρία.

 Δεν είναι μάλιστα η μοναδική κατασκευή που έχει κάνει για το κατοικίδιό του. Στις παροχές του σπιτιού του περιλαμβάνεται πλέον και ένα τρενάκι ειδικό για γάτες. «Απολαμβάνω να κακομαθαίνω τη γάτα μου. Μηνύστε με», λέει στο σχετικό βίντεο αστειευόμενος. Αν όμως είσαι crazy cat person, όπως εκείνος, το πιθανότερο είναι να του ζητήσεις τις οδηγίες για την πατέντα του.

Δείτε το βίντεο:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σε παραλήρημα Τούρκος απόστρατος: «Λήμνος, Λέσβος, Σάμος, Χίος, όσοι πιστεύουν ότι αυτά είναι ελληνικά νησιά κάνουν λάθος!»

evosmos

Οι ΗΠΑ δίνουν πολιτικό άσυλο στους μάρτυρες που κατέθεσαν για χρηματισμούς πολιτικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Novartis

evosmos

Τέλος ο Τζέφρι Πάιατ από πρέσβης των ΗΠΑ – Ποιος έρχεται στην θέση του και τι σημαίνει η αλλαγή

evosmos

Leave a Comment