LIFE STYLE

Θέλει να προχωρήσει στη ζωή του μετά τον θάνατο της γυναίκας του – «Θα παντρευτώ έπειτα από 20 χρόνια και τα παιδιά μου δεν το δέχονται»

Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις νωρίς τον έναν γονιό σου και να βλέπεις τον άλλον να προχωράει τη ζωή του με κάποιον άλλον. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι η ευτυχία του. Ο άνδρας της ιστορίας είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αφού τα ενήλικα παιδιά του, τον έχουν εγκαταλείψει επειδή τους ανακοίνωσε ότι, 20 χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του, παντρεύεται τη σύντροφό του.
Εκείνος είναι 60 χρονών και τα παιδιά του είναι πλέον 20 χρονών. Όταν τα παιδιά του ήταν πολύ μικρά, έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο, γεγονός από το οποίο κλονίστηκε όλη την οικογένεια.
«Έκανα τα δικά μου συναισθήματα στην άκρη και έριξα όλη μου την προσοχή στα παιδιά μου», εξηγεί.

«Έπειτα από 15 χρόνια, τα δύο μου παιδιά σπούδαζαν και είναι πλέον ενήλικες. Ήταν ανεξάρτητοι και ένιωσα ότι ήταν πλέον καιρός να γνωρίσω κάποια. Ύστερα από πέντε χρόνια, αρραβωνιαστήκαμε». Η σύντροφός του είναι 55 χρονών, και είναι πολύ φιλική και ευγενική με τα παιδιά. Δεν έχει προσπαθήσει ν’ αναλάβει τον ρόλο της «μητέρας» και σέβεται τα όριά του. Τα παιδιά του όμως, δυστυχώς, δεν σέβονται την αρραβωνιαστικιά του καθόλου. Είναι αγενή, ψυχρά μαζί της και την αγνοούν.

«Με κατηγορούν ότι δεν αγάπησα την μητέρα τους»
Τρία χρόνια αφού ξανά μπήκε στο παιχνίδι των ραντεβού, η σύντροφος του μετακόμισε στο σπίτι του, πράγμα που θεώρησε σωστό, δεδομένου ότι τα παιδιά του πλέον έμεναν σε δικά τους σπίτια. Τώρα όμως που έχουν αρραβωνιαστεί επίσημα, τα πράγματα έχουν επιδεινωθεί.

«Με κατηγορούν ότι δεν αγάπησα την μητέρα τους ή ότι δεν αγαπάω εκείνα, πράγμα που δεν ισχύει», λέει.
«Ως πατέρας, ήμουν πάντα παρών, τόσο πριν όσο και μετά τον θάνατο της μητέρας τους και πάντα ήμουν δίπλα τους, να τους στηρίζω σε κάθε τους απόφαση, κάθε δραστηριότητα του σχολείου, να τους βοηθάω οικονομικά, να πληρώνω τα δίδακτρα και κάθε τους έξοδο». «Μου ζήτησαν να διαλέξω ανάμεσα στη σύντροφό μου και εκείνα και τους απάντησα ότι δεν είναι δυνατόν να το εννοούν. Αποφάσισαν να μην μου ξαναμιλήσουν και από τότε δεν έχουν απαντήσει ούτε στα τηλεφωνήματα ούτε άλλη μου προσέγγιση».

Εναντίον του έχουν στραφεί και οι συγγενείς της γυναίκας, οι οποίοι έχουν εξαγριωθεί με τα νέα του αρραβώνα.

Ο άνδρας δεν ξέρει πλέον τι πρέπει να κάνει, αφού αγαπάει την αρραβωνιαστικιά του και θέλει να είναι σε μία ευτυχισμένη σχέση, χωρίς την ίδια στιγμή, να θέλει να χαλάσει τη σχέση του με τα παιδιά του. Πρέπει ο άνδρας αυτός να αισθάνεται ενοχές που αρραβωνιάζεται, ή μήπως τα παιδιά του υπερβάλλουν;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διαμαντής Μασούτης: Η αρχή απ’το μηδέν, τα 40 χρόνια ανάπτυξης, οι εξαγορές και το βραβείο καλύτερου εργοδότη

evosmos

“Aρμενίζαμε τα πέλαγα” Η Μενεγάκη στο φουσκωτό σκάφος του Ματέο Παντζόπουλου απολαμβάνει τη θάλασσα

evosmos

Δεν θα πιστέψετε πόσα έβγαλε ο Λευτέρης Πανταζής από την κολώνια του…

evosmos

Leave a Comment