LIFE STYLE

Θέμις Μπαζάκα:-αποκαλυπτική “Ο κόσμος θα καταλάβει ότι είμαι μούφα τους ξεγέλασα και δεν είμαι καλή ηθοποιός”

Η Θέμις Μπαζάκα σε συνέντευξή της στο monopoli.gr, αναφέρθηκε στην επαγγελματική και στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει κάνει σχέση με άνδρα ηθοποιό.

Έρχεστε από μια περσινή χρονιά με πολλή δουλειά και πολλά επαγγελματικά ερεθίσματα. Πως εγγράφηκε μέσα σας όλο αυτό ως εμπειρία;

Μετά από 14 χρόνια, συμμετείχα διαδοχικά σε τρία σίριαλ – στη «Σκοτεινή Θάλασσα», στο «Milky Way» και τέλος στη «Μάγισσα»· Ομολογώ πως είχα τρομακτικό τρακ. Ένιωθα πως δεν θυμάμαι πως παίζουν, τι έπρεπε να κάνω μπροστά στην κάμερα. Όμως, η εμπειρία ήταν καταπληκτική, προέκυψαν πολύ ωραίες σειρές, τις χάρηκα πολύ. Αυτό που ήρθε και τα… «χάλασε» ήταν το θέατρο με το «Humans» γιατί, νιώθοντας κουρασμένη, είχα αποφασίσει να μην κάνω και θέατρο. Ωστόσο, ήρθε ο Κωνσταντίνος (Μαρκουλάκης) με το «Humans». Στην αρχή, αντιστεκόμουν καθώς το έργο αφορούσε και το θέμα της άνοιας κι εγώ – όπως γνωρίζεις – έχω χάσει τον πατέρα μου από αυτή τη νόσο. Με έπεισε, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος και έκανα μαζί του τη… βουτιά.

Η τηλεόραση ήρθε και μέσα από την ανάγκη να συντηρήσετε τη σχέση σας με την κάμερα;

Αυτό είχα πάντα στο μυαλό μου. Ένιωθα έλλειψη της κινηματογραφικής σχέσης με τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο ότι έκανα τρεις σειρές όλες γυρισμένες από κινηματογραφιστές: Τον Γρηγόρη Καραντινάκη, το Βασίλη Κεκάτο και τον Λευτέρη Χαρίτο. Ξεκίνησα από τον κινηματογράφο και θέλω να πιστεύω ότι πάντα κυνηγάω μια αμεσότητα και μιαν αλήθεια. Δεν ξέρω να παίζω αλλιώς.

Η Θέμις Μπαζάκα είναι αυστηρή με τον εαυτό της
Όταν ένας Παναγιωτόπουλος σας χαρακτήριζε «ηθοποιάρα» στα 24 σας χρόνια πως αντιδράσατε; Προσπεράσατε την σταρ συνθήκη;

Δεν την υπολόγιζα ούτε τότε, ούτε τώρα. Όταν ακούω μεγάλα λόγια κλείνω τα αυτιά μου. Πιο πολύ μετρούν οι αποτυχίες, εκεί που δεν τα έχω καταφέρει. Ακόμα και σε θετικές κριτικές, εγώ ξέρω ότι δεν ήμουν καλή, ότι μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα. Το ίδιο ισχύει και στην προσωπική μου ζωή: Ψέγω τον εαυτό μου για μια σχέση που δεν πάλεψα όσο έπρεπε ή για μια φιλία που άφησα να χαθεί. Το έχω ξαναπεί: Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, ο κόσμος θα καταλάβει ότι είμαι μούφα κι όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για μένα ήταν λάθος, τους ξεγέλασα και δεν είμαι καλή ηθοποιός.

Η απόφαση της Θέμιδας Μπαζάκα να μην κάνει σχέση με άνδρα ηθοποιό
Γιατί τόση αυτοαμφισβήτηση;

Κάνω λίγο πλάκα με τον εαυτό μου, δεν θέλω να του δώσω παραπάνω αξία. Αναγνωρίζω σε συναδέλφους το ψώνιο και το ναρκισσισμό και δεν θέλω να γίνω έτσι – ανατριχιάζω στην ιδέα. Κι αυτός ήταν ένας λόγος για τον οποίο ποτέ δεν είχα ερωτική σχέση με άνδρα ηθοποιό. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω, αλλά δεν θέλω να συμπεριφέρομαι ως ηθοποιός. Δεν θέλω να μπαίνω σε ένα χώρο και να λένε «να, αυτή είναι η Μπαζάκα». Δεν θέλω να κάνω καθόλου θόρυβο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

5 χρόνια μετά τον θάνατό του: Σούσουρο με την χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, διέρρευσε φώτο της Βασιλικής, μετά από καιρό

evosmos

ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΣΟΛΩΜΟΥ: «Νηστεύω από τα πάντα την Μεγάλη Εβδομάδα, αποφεύγω και τις σαρκικές επαφές» (VIDEO)

evosmos

Γαμπρός της χρονιάς ο Κώστας Πρέκας: Έτοιμος για τα σκαλιά της εκκλησίας με την πανέμορφη, Μαίρη Βιντιάδου

evosmos

Leave a Comment