ΕΛΛΑΔΑ

“Θα σε αγαπάω για πάντα”: Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του 33χρονου Ραφαήλ που έφυγε τόσο άδικα, η τραγική ειρωνεία

«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου, καλό ταξίδι, θα σε αγαπάω για πάντα», γράφει σε ανάρτησή της, με την οποία αποχαιρετά τον 33χρονο, που σκοτώθηκε κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη, η σύζυγός του.

Ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο του παρά πέντε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από μεγάλο ύψος και έχασε τη ζωή του τόσο τραγικά, κάνοντας αυτό που τόσο αγαπούσε.

Ήταν εκπαιδευτής parapente, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, όπου και ήταν γνωστός για το πάθος του για το συγκεκριμένο άθλημα, κάτι που έκανε γνωστό και μέσα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συχνά, σύμφωνα με το «Mega», αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο από τις πολύωρες πτήσεις του με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και πολλές φορές απολάμβανε να πετάει πάνω από τη γενέτειρά του.

Ο 33χρονος, πατέρας ενός παιδιού 2 ετών, είχε πάει στην Ξάνθη, για να παραλάβει τη γυναίκα του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, λόγω της μεγάλης του αγάπης για το άθλημα, θέλησε να κάνει μία σύντομη πτήση, όπως συνήθιζε.

Υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Είχε χάσει τα δύο αδέρφια του

Πριν από λίγο καιρό η οικογένειά του είχε χάσει τα δύο του αδέρφια σε τροχαία δυστυχήματα στον δρόμο Μυτιλήνης- Θέρμης.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος νεαρός πατέρας έχασε τη ζωή του.

Η τραγωδία ξαναχτύπησε την οικογένειά του: Θρήνος για τον 33χρονο Ραφαήλ, αδιανόητος θάνατος στις διακοπές του

Θρήνος για τον 33χρονο Μυτιληνιό αλεξιπτωτιστή που έχασε την ζωή του στην Ξάνθη.

Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει στη Μυτιλήνη ο τραγικός θάνατος του 33χρονου Ραφαήλ από την περιοχή Λουτρόπολης Θερμής ο οποίος χθες το απόγευμα έχασε τη ζωή του κάνοντας πτήση με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς στην περιοχή Μάνδρας Ξάνθης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αλεξίπτωτο πλαγιάς, έχασε απότομα ύψος και προσέκρουσε στο έδαφος. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα έμπειρος στις πτήσεις με αλεξίπτωτο και μάλιστα υπηρετούσε στις Ειδικές δυνάμεις .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 33χρονος βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή μαζί με τη σύζυγο και το ένα από τα δυο παιδιά του.

Συγκλονίζει η τραγική ιστορία της οικογένειας καθώς ο 33χρονος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά που χάνει τη ζωή σε δυστύχημα. Τα δυο αδέλφια του έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.

Η σύζυγος του άτυχου εκπαιδευτή μιλά στο protothema.gr και περιγράφει τις συνθήκες της πτήσης αναζητώντας απαντήσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Ήταν πάρα πολύ έμπειρος στις πτήσεις, 3 χρόνια είχε πετάξει πολλές φορές αλλά μάλλον τώρα είχε κοπεί το φρένο του και δεν άνοιξε το εφεδρικό αλεξίπτωτο. Φάνηκε ότι το πέταξε το αλεξίπτωτο αλλά απλά δεν άνοιξε το πανί και έτσι έπεσε από μεγάλο ύψος. Αν άνοιγε αυτό τώρα θα ήταν κοντά μας. Ο εξοπλισμός ήταν δικός του, τον συντηρούσε αλλά δεν ξέρω τι συνέβη εκεί πάνω. Ίσως μια ριπή ανέμου να έσκισε το πανί. Μπορεί και το φρένο να του κόπηκε πάνω στην απογείωση και να μην το κατάλαβε» λέει η σύζυγος του Ραφαήλ ενώ ο αδελφός της, ο οποίος πετούσε μαζί με το γαμπρό του, τονίζει πως όλα έγιναν επειδή δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο.

«Ξέρω ότι είχε πάει, όπως συνήθιζε να πηγαίνει, να πετάξει και καθώς άρχισε να απομακρύνεται του έκλεισε το πανί. Πιθανώς δεν μπόρεσε να το σώσει και έπεσε απο μεγάλο ύψος. Όσοι ήταν εκεί δεν κατάλαβαν ότι έπεσε ο Ραφαήλ απλά άκουσαν το ασθενοφόρο. Έκλεισε το πανί και ή το εφεδρικό δεν άνοιξε ή πάνω στην ταραχή του δεν το τράβηξε ώστε να ανοίξει» αναφέρει.

Φίλοι και αθλητές του 33χρονου κάνουν λόγο για έναν έμπειρο εκπαιδευτή με αρκετές ώρες πτήσης ο οποίος πάντα φορούσε κράνος και φρόντιζε να έχει μαζί του εφεδρικό αλεξίπτωτο.

Τραγική ειρωνεία πως η μοιραία πτήση ήταν η τελευταία του Ραφαήλ στην Ξάνθη καθώς αύριο θα επέστρεφαν μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους στη Μυτιλήνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός – Τρίκαλα: Εκοιμήθη ο π. Μητροπολίτης Αλέξιος – Έπασχε από κορωνοϊό

evosmos

Eκτός ελέγχου η Τουρκία: “Ελληνικά πλοία άνοιξαν πυρ εναντίον πλοίου με σημαία Κομόρες” [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Τέμπη: Μετά από 2 μήνες η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαψεύδει τη Μαρία Καρυστιανού: Δεν είπα ποτέ στραφείτε στην Εκκλησία

evosmos

Leave a Comment