ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σκαφών στον Θερμαϊκό στα ανοιχτά του Αγγελοχωρίου

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ερασιτεχνικό σκάφος, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες του ταχύπλοου έπεσε στη θάλασσα
Συγκρούστηκαν χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από το λιμάνι του Αγγελοχωρίου, δύο σκάφη, ένα ερασιτεχνικό και ένα ταχύπλοο.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ερασιτεχνικό σκάφος, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες του ταχύπλοου έπεσε στη θάλασσα και στη συνέχεια περισυνελέγη με ασφάλεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, ενημερώθηκε για το περιστατικό η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας. Όλοι οι επιβαίνοντες και των δύο σκαφών δήλωσαν πως δεν επιθυμούν ιατρική περίθαλψη ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου σκάφους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε οδηγό λεωφορείου από έξι άτομα

evosmos

Πώς θα πάρουν εκλογική άδεια οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

evosmos

Αγροτικό τράκαρε με … άρμα μάχης στον Έβρο!

evosmos

Leave a Comment