ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος ξανά μέσα σε έναν μήνα: Κι άλλος Έλληνας ποδοσφαιριστής νεκρός

Νεαρός ποδοσφαιριστής στη Ζάκυνθο, ο Κωνσταντίνος Πατίρης, έφυγε από τη ζωή, από λευχαιμία, βυθίζοντας το πένθος το νησί.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πάλεψε σκληρά με τη λευχαιμία

Ειδικότερα, ο άτυχος νέος έχασε τη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία, η οποία επέστρεψε και κατέβαλε το σώμα του, μετά από μια περίοδο σχετικής ανάκαμψης.

Παρά την επιτυχία της μεταμόσχευσης, πριν δύο χρόνια, η ασθένεια έκανε την επανεμφάνισή της, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη στα ζωτικά του όργανα.

Έφυγε από τη ζωή νεαρός ποδοσφαιριστής στη Ζάκυνθο

Το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν πρόλαβε να ανθίσει

Ο αδικοχαμένος νέος, στα 19 του χρόνια, είχε αρχίσει να δείχνει τις ικανότητές του.

Το τοπικό site ZANTETIMES.GR εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, σήμερα, Τρίτη, στις 4 το απόγευμα, στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Ζάκυνθο,όπου φίλοι, συγγενείς και άτομα από την ποδοσφαιρική κοινότητα τον αποχαιρέτισαν με σεβασμό και αγάπη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος -Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την επέμβαση στο χέρι

evosmos

Ρεύμα: Τέλος στους έναντι λογαριασμούς

evosmos

Το παραδέχονται και αυτοί! ΗΠΑ: «Η πλήρης απαγόρευση εξαγωγών του ρωσικού πετρελαίου θα οδηγούσε σε εκτόξευση των τιμών»

evosmos

Leave a Comment