ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος σε τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός – Κατέληξε μία από τις δίδυμες 15χρονες – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό συνέβη στους δρόμους της χώρας μας, αυτή τη φορά στη Ξάνθη. Δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας 15χρονης κοπέλας, έχασαν τη ζωή τους σε ένα νέο φριχτό τροχαίο δυστύχημα.

Το απόγευμα της Κυριακής (28.07.24),  στο 14ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, κοντά στη διασταύρωση Μυρωδάτου στην Ξάνθη, συνέβη το τροχαίο, αφήνοντας πίσω δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Στο σοκαριστικό αυτό δυστύχημα έγινε, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος, στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ που οδηγούσε ένας 57χρονος.

Η οικογένεια, που επέστρεφε από την παραλία όταν ενεπλάκη στην πλαγιομετωπική σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγό σε μια επικίνδυνη διασταύρωση, γνωστή για τα πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ η Τροχαία Ξάνθης διεξάγει την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έκοψαν» το επίδομα αναπηρίας σε 15χρονο χωρίς χέρι – Τι απαντάει ο ΕΦΚΑ

evosmos

Θύμα οπαδικής βίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ – Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του

evosmos

ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

evosmos

Leave a Comment