ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός 19χρονος, πήρε τον εκσκαφέα μαζί με έναν φίλο του και έπεσαν στον γκρεμό

Ένας 19χρονος, χειριστής εκσκαφέα, στο Ρέθυμνο, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι.

Ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον εκσκαφέα
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive.gr, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, από έναν εκσκαφέα που ανετράπη, στην Δημοτική ενότητα Φοίνικα Ρεθύμνου.

Στο ίδιο όχημα ήταν ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 19χρονου και του τραυματία
Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών επιχείρησαν 5 οχήματα επανδρωμένα με 12 πυροσβέστες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ” ΕΙΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

evosmos

ΜΑΤΟΥΛΑ. 6 ΜΕΡΕΣ ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

evosmos

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 58 ΕΤΩΝ! ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΡΡΩΣΤΙΑ! “ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΠΙΑ..” (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment