ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στις Ελληνικές θάλασσες: Δύο θάνατοι από πνιγμό σε μία ώρα και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Δύο πνιγμοί σημειώθηκαν στη Λούτσα, σήμερα, Κυριακή, το πρωί, σε διάστημα μόλις μίας ώρας και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Πως συνέβησαν οι δύο πνιγμοί

Αρχικά, μία γυναίκα έγινε αντιληπτή χωρίς τις αισθήσεις της από άλλους λουόμενους, με τον ναυαγοσώστη να σπεύδει, αλλά να μην καταφέρνει να την επαναφέρει στη ζωή, ενώ περίπου μία ώρα αργότερα, ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πιο κάτω, στη Λούτσα.

Όπως υπογράμμισε ο ναυαγοσώστης «οι δύο άνθρωποι ήταν μεγάλοι σε ηλικία, τα δύο περιστατικά έγιναν το ένα μετά το άλλο».

Δύο πνιγμοί στη Λούτσα

Αυξάνεται δραματικά ο κατάλογος των πνιγμών

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του έτους έως τις 7 Αυγούστου, 256 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή στη θάλασσα, ενώ μονάχα τον Ιούλιο έχασαν τη ζωή τους 127 άτομα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Guardian: Ο ελληνικός τουρισμός ανακάμπτει παρά την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία

evosmos

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Είναι όλα στημένα», λένε τα αδέλφια που συνελήφθησαν

evosmos

Σκορπιός: Το νησί του Ωνάση γίνεται συνεδριακό κέντρο με ενοίκιο €1 εκατ. την εβδομάδα!

evosmos

Leave a Comment