ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Ημιφορτηγό έπεσε σε χαράδρα – Τουλάχιστον 17 νεκροί

Δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν από την πτώση ημιφορτηγού σε χαράδρα στο κρατίδιο Τσατίσγκαρ της κεντρικής Ινδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην κοινότητα Μπαχμάνι, η οποία βρίσκεται 173 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ραϊπούρ, πρωτεύουσας του κρατιδίου Τσατίσγκαρ.

Σύμφωνα με τις αρχές, στο ημιφορτηγό επέβαιναν 25 εργάτες που επέστρεφαν στα σπίτια τους από δάσος όπου είχαν πάει για να μαζέψουν φύλλα λωτού, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παρασκευή στριφτών τσιγάρων.

Σχεδόν 150.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο σε τροχαία στην Ινδία, όπου οι αρχές έχουν θέσει ως στόχο φέτος τη μείωση αυτού του αριθμού κατά 50%.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελβετία: Εκτός ΜΕΘ θα μένουν οι αρνητές της πανδημίας

evosmos

Γυναίκα μπούκαρε στην εκκλησία ζητώντας να ακυρωθεί ο γάμος – Ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της (βίντεο)

evosmos

Βελιγράδι: Εξοικειωμένος από τον πατέρα του στη σκοποβολή ο 14χρονος μακελάρης – Τα πρώτα λόγια του στην αστυνομία

evosmos

Leave a Comment