ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή στην Ελεούσα – Τουλάχιστον 4 τραυματίες

Συμπλοκή σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα σε ομάδα που απαρτιζόταν από ενήλικα, αλλά και από ανήλικα άτομα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος epirustv.gr, η συμπλοκή έλαβε χώρα στο χώρο του Γυμνασίου -Λυκείου στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων, όπου όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα 40 -50 άτομα.

Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, η ομάδα, αποτελούμενη από μέλη της ίδιας οικογένειας, όπως επικαλούνται τοπικά μέσα, άρχισε να τσακώνεται.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε 4-5 άτομα, διακομίζοντάς τα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένα άτομα εμπλέκονται σε τέτοια περιστατικά.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 

newsbomb.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηράκλειο: «Σήκωσε το όπλο και μας είπε “δώστε μου τα λεφτά”» – Τα εφιαλτικά λεπτά που έζησαν υπάλληλοι μίνι μάρκετ

evosmos

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ “Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ” – ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ – ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΚΕΡΑΜ JOHNSON: Επένδυση 9.237.500 ευρώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment