ΕΛΛΑΔΑ

Κέρασε όλο το καφενείο, πήγε σπίτι & αυτοκτόνησε: Σοκ στη Φθιώτιδα, το άγνωστο δράμα & το “προσκλητήριο”

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 90ετών, που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων στην Φθιώτιδα, αυτοκτόνησε εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του ηλικιωμένου από χωριό της Φθιώτιδας, το ίδιο πρωί, ο άνδρας είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους.

Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Ο 90χρονος φαίνεται όμως ότι είχε πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς είχε ειδοποιήσει και κάποιους συγγενείς, καλώντας τους, επίσης, στην κηδεία του.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο 90χρονος πήγε σπίτι όπου ζούσε μόνος του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοκτόνησε, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας, που διερευνά την υπόθεση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η καραντίνα φέρνει…βία! Αυξήθηκαν τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού

evosmos

Άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» για τον ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστικοί διάλογοι, εσωκομματικά «καρφιά» και δημοσκοπική κατάρρευση

evosmos

Μ.Χρυσοχοΐδης σε ΚΚΕ: «Είστε υπόδειγμα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις δεν αφορά εσάς» – Ποιους αφορά τότε;

evosmos

Leave a Comment