Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κύριος Καλλιάνος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όταν αναφερόμαστε σε ψυχρές αέριες μάζες, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι δεν «γεννιούνται» ή «εκκινούν» από μια χώρα, ειδικά όταν αυτή έχει μικρή έκταση σε σχέση με την έκταση της αέριας μάζας που επηρεάζει για παράδειγμα ολόκληρη την Κεντροανατολική Ευρώπη, όπως στην επικείμενη ψυχρή μάζα».
Μάλιστα, συνεχίζει: «Το να αναφέρουμε μεμονωμένα τη Φινλανδία, ή την Σουηδία, τη Νορβηγία ή – γιατί όχι – και τη Δανία, ως πηγή αυτών των μαζών, είναι σα να λέμε το καλοκαίρι ότι οι θερμές αέριες μάζες που επηρεάζουν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα «προέρχονται από την Ιταλία». Δεν ευσταθεί επιστημονικά».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.