ΕΛΛΑΔΑ

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Αναμένονται σταθερές καιρικές συνθήκες μέχρι την 28η Οκτωβρίου, με κύρια χαρακτηριστικά τον ισχυρό βοριά που θα πνέει στο Αιγαίο, την απουσία βροχοπτώσεων και την αισθητή ψύχρα, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες και νωρίς το πρωί. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για πιθανές βροχές στις αρχές του επόμενου μήνα.

Την Πέμπτη αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις που θα εμφανιστούν κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα κυμανθεί από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά τμήματα της χώρας μπορεί να φτάσει τους 26 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή περιμένουμε λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές στην Εύβοια. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ρεύμα από τη Μαύρη Θάλασσα που θα ρίξει τη θερμοκρασία

evosmos

Τα είδε όλα αγρότης στα Φιλιατρά: Κοίταξε το ελαιόδεντρο και είδε να κρέμονται δύο τεράστια φίδια!

evosmos

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο

evosmos

Leave a Comment