ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και παρέσυραν μία μητέρα που είχε στην αγκαλιά της μωρό

Σκληρή επίθεση σημειώθηκε σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα.

Όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά έκλεισε τον δρόμο σε αυτό του ζευγαριού των ομοφύλων τους και οι δυο από τους επιβάτες άρχισαν να το χτυπούν άγρια με μια βαριοπούλα προκαλώντας φθορές.

Η τρομοκρατημένη μητέρα πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον όγκο στον νωτιαίο μυελό – «Ήταν σπάνιο»

evosmos

Θρίλερ με σορό γυναίκας στον Πόρο – Εξετάζουν αν είναι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά

evosmos

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στην Βανδή, να την φωνάζουν μούμια & μάγισσα ενώ θρηνεί;»

evosmos

Leave a Comment