ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Κατήγγειλε τον αδερφό της για βιασμό – Ειδοποίησε τους αστυνομικούς μέσω του 112

Όταν του είπε ότι θα τον καταγγείλει, την έδιωξε από το σπίτι – Μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος
Νέα σοβαρή καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τους αρμόδιους στην Καλάματα αφού μια γυναίκα κατήγγειλε τον αδερφό της για βιασμό ειδοποιώντας τις Αρχές μέσω του 112.

Σύμφωνα με το Star, η καταγγελία έγινε από μια γυναίκα 36 ετών πριν από δύο ημέρες, η οποία ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο αδερφός της τη βίαζε και όταν εκείνη του είπε ότι θα τον καταγγείλει, την έδιωξε από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε υπαίθριο παγκάκι αφού τους κάλεσε η ίδια μέσω του 112. Στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι ο βιασμός της ήταν κατ’εξακολούθηση το τελευταίο 20ημερο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αδερφό στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και για τον βιασμό, την οποία θα εξετάσουν οι δικαστκές αρχές.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος, ενώ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη χορήγηση panic button.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια και ετοιμάζω μήνυση»

evosmos

Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία αλλάζει επώνυμο, την έβαλαν κρυφά να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της»

evosmos

ΚΡΑΥΓΗ!!! Η Λίνα Κοεμτζή δεν αυτοκτόνησε, δολοφονήθηκε! Να ανοίξει τώρα πάλι ο φάκελος!

evosmos

Leave a Comment