LIFE STYLE

Καμαρώνει ο Κωνσταντίνος από ψηλά: Αγαπημένοι, ξανά μαζί όλη η οικογένεια του για τον γάμο της Θεοδώρας

Τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συγκεντρώθηκαν μαζί με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους στο pre-wedding πάρτι της Θεοδώρας, ενόψει του γάμου της με τον Μάθιου Κουμάρ, που πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό Μουσείο.

Το πρόγραμμα του βασιλικού γάμου
Η Άννα Μαρία διοργάνωσε ένα δείπνο με ζωντανή ελληνική μουσική και αναμνηστικά δώρα, όλα φτιαγμένα στην Ελλάδα, προς τιμήν των καλεσμένων του γάμου στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμά της.
Ο γάμος είχε ήδη αναβληθεί δύο φορές, πρώτα λόγω της πανδημίας COVID-19 και στη συνέχεια λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο γάμος θα πραγματοποιηθεί και το pre-wedding πάρτι που έλαβε χώρα στον κήπο του μουσείου προκάλεσε ποικιλία αντιδράσεων.

Οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι και ο μεγαλοπρεπής γάμος στην Ελλάδα
Το δεύτερο πάρτι είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο, που είναι και η ημέρα του γάμου, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ένα τρίτο πάρτι υπό τη μορφή αποχαιρετιστήριου πρωινού.

Λαμπερές φωτογραφίες από τις εμφανίσεις των καλεσμένων έχουν ήδη δημοσιευθεί, αποκαλύπτοντας τη λάμψη της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες από το pre-wedding πάρτι

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν»

evosmos

Σοκαρισμένη η Ελένη Χατζίδου από τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου: “Σε ευχαριστώ” έγραψε στο “αντίο” της (Εικόνα)

evosmos

Το θαύμα που βίωσε η Κατερίνα Λέχου: «Η πίστη μου στον Θεό με οδήγησε στον γάμο. Ήθελα να παντρευτώ για να έχω την ευλογία»

evosmos

Leave a Comment