LIFE STYLE

Κανείς δεν το περίμενε: Αποχωρεί η Λίτσα Πατέρα μετά 33 χρόνια, οριστικό τέλος από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Λίτσα Πατέρα δεν θα συμμετέχει πλέον στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εδώ και καιρό, τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ ανέφεραν την δυσαρέσκεια της διάσημης αστρολόγου σχετικά με τον χρόνο που της παραχωρούνταν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες για ρήξη στη σχέση της με τη διοίκηση του καναλιού, μετά από 33 χρόνια συνεχούς συνεργασίας.

Το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» ότι επικοινώνησε με τη Λίτσα Πατέρα, η οποία επιβεβαίωσε ότι με τη λήξη της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν ολοκληρώνεται οριστικά η συνεργασία της με την εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα. Επιπλέον, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της αστρολόγου και από το δυναμικό του καναλιού ΑΝΤ1, μετά από 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κατάλληλη χρονική ζώνη ή πρότζεκτ που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Με 6 λέξεις, τα είπε… όλα: Το ξεστόμισε η Λίτσα Πατέρα για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά, μπροστά στις κάμερες
Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού» στο Open.

Η γνωστή αστρολόγος του ANT1 ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και κατά πόσο ταιριάζει ζωδιακά με τη Μαρία Αντωνά, μετά την αποκάλυψη ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

«Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα για να μιλήσω, έχω το περιοδικό Ιουνίου που έγραφα για τα πολιτικά πρόσωπα και τις πυρκαγιές», ήταν η πρώτη αντίδραση της Λίτσας Πατέρα.

Ενώ είπε με μια ατάκα όλο νόημα: «Tώρα ο έρωτας καλά κρατεί, φουντώνει παντού», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Έπαιρνα ναρκωτικά, έφτασα κοντά στον θάνατο και οι γονείς μου το έμαθαν από μία συνέντευξη”

evosmos

Καλομοίρα: «Έχω έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά δεν με θέλουν γιατί…»

evosmos

Νένα Χρονοπούλου: «Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα έκανα στον Τάσο μία ομάδα παιδιά, είναι γεννημένος πατέρας»

evosmos

Leave a Comment