LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Καταστράφηκα οικονομικά, δεν είχε καθόλου λεφτά και τότε κέρδισα το τζόκερ»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” όπου και έδωσε μια πραγματικά ολοκληρωμένη συνέντευξη.

Κωνσταντίνος Κάππας: Προκλήσεις της Οικονομικής Κρίσης και το Τζόκερ
Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Συζήτησε τις επιπτώσεις που είχαν στην καριέρα και την καθημερινότητά του, προσφέροντας μια ειλικρινή ματιά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ωστόσο ως σανίδα σωτηρίας στην όλη κατάσταση στάθηκε το ότι κέρδισε το τζόκερ. Αυτό το τυχερό γεγονός, όπως ανέφερε, αποτέλεσε ένα σημαντικό σημείο καμπής και έφερε μια ανακούφιση στην οικονομική του κατάσταση.

Τα Όσα Ανέφερε:
«Ήταν πολύ handmade αυτή η παράσταση. Αυτή η παράσταση ήταν το 2011, ήταν κάτι φοβερό. Είμαι απελπισμένος, έχει έρθει η κρίση, έχουν κλείσει οι δουλειές. Δεν έχω τίποτα! Είναι ένας Μάης και κάθομαι και λέω “Χριστέ μου, τι θα κάνω;”. Και βλέπω Το Τάβλι, το βιβλιαράκι στη βιβλιοθήκη μου και μου έρχεται όλη η παράσταση μπροστά μου. Λέω θα το κάνουμε σε μια αυλή στου Ψυρρή, στο Θησείο.

Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ήταν μέσα και τότε έμενε στη Σαρρή και είχε μια αυλή. Και έγινε για τρία χρόνια viral, sold out. Δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα τότε το τζόκερ 2,500 ευρώ. Ήταν τρομερό! Είμαι απελπισμένος, έχω ένα τζόκερ και πάω στον ΟΠΑΠ. Χάλια, με μια φόρμα και πάω, βάζω το χαρτάκι και βλέπω τα λεφτά. Και πάω σπίτι μου και λέω “τι έγινε τώρα;”».

Με 6 ευρώ… εκατομμυριούχος: Ο υπερτυχερός του Τζόκερ στην Πυλαία, δε χρειάζεται να ξαναδουλέψει στη ζωή του

Ένα νέο εκατομμυριούχο ανέδειξε το Τζόκερ στη Θεσσαλονίκη, με το τυχερό δελτίο να κοστίζει μόλις 6 ευρώ. Το δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Πυλαία.

Νέος Εκατομμυριούχος στη Θεσσαλονίκη από το Τζόκερ

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πυλαία και έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά ένα εκατομμύριο ευρώ μετά την κλήρωση της Τρίτης 14 Μαΐου. Το κόστος του δελτίου ήταν μόνο 6 ευρώ και περιείχε 6 στήλες. Στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση της Τρίτης δεν υπήρξε νικητής.

Τυχεροί Αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν: 6, 10, 11, 16, 38 με τζόκερ τον αριθμό 19.

Πως παίζουμε στο OPAP Online;

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ γίνεται μέσω του opaponline.gr από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3) είναι online, όπου κι αν είσαι. Πλέον, απολαμβάνεις τον νέο online προορισμό από τον ΟΠΑΠ είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το smartphone σου.

Στο opaponline.gr καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline App ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Περιουσία 200.000.000.000: Όλη η Μύκονος ένιωσε… φτωχή μόλις πάτησε πόδι στο νησί ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

evosmos

Υπ. Ενέργειας Κ.Χατζηδάκης: Είμαστε έτοιμοι για συμφωνία με Τουρκία για μειωμένη επήρεια των ελληνικών νησιών στην ΑΟΖ

evosmos

Κοζάνη: Σφοδρό χαλάζι και ουρές οχημάτων στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό

evosmos

Leave a Comment