ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο νεαρού ναυαγοσώστη – Πέθανε έπειτα από θερμό επεισόδιο

Λίγο πριν πεθάνει ο νεαρός ναυαγοσώστης είχε ξεσπάσει ένταση ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σημειώθηκε και ξυλοδαρμός

Νεκρός βρέθηκε ένας νεαρός ναυαγοσώστης στις Καλύβες Αποκορώνου, ένα χωριό στην Κρήτη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πριν από τον θάνατό του είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ αλλοδαπών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η ένταση δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο σύμφωνα με το cretalive.gr αναφέρουν ότι «έπεσε» και ξύλο. Ο νεαρός ναυαγοσώστης πρόλαβε να απομακρυνθεί, λίγο μετά όμως κατέρρευσε ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Για το τραγικό συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και ήδη γίνονται έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου άντρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! Πάνω από 50% των ακινήτων στη Χαλκιδική περνούν σε χέρια ξένων

evosmos

Απεργία στην εστίαση: Γιούχαραν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Σύνταγμα – «Θα μας πεις και αχάριστους!»

evosmos

Επίσημο: Με προπληρωμένη κάρτα τα επιδόματα ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ

evosmos

Leave a Comment