Υπό το φόβο να λιντσάρουν την 26χρονη και τον 44χρονο που βασάνισαν τον τρίχρονο Άγγελο, πάνοπλοι αστυνομικοί τους φυγαδεύουν από τα δικαστήρια Ηρακλείου στην Κρήτη.
Φορούν μπουφάν αστυνομικού και καπέλο τζόκεϊ στο κεφάλι. Τους μεταμφίεσαν σε αστυνομικούς, σε μία προσπάθεια αντιπερισπασμού για να μην τους λιντσάρει το εξοργισμένο πλήθος που βρισκόταν όλη την ημέρα έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.