ΕΛΛΑΔΑ

«Κόλαφος» ο Βελόπουλος κατά της Μαρίνας Σάττι – «Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε τα «πυρά» του ενάντια στη Μαρίνα Σάττι

«Πυρά» εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος το πρωί της Τρίτης (25/6) κατά της Μαρίνας Σάττι, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.
Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» σχολίασε μια παλαιότερη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι, στην οποία η ίδια φαίνεται να ετοιμάζεται μπροστά στον καθρέφτη, σχολιάζοντας «θα πάμε καμιά εκκλησία ρε μ@λ@κες…;».
Στο σχετικό βίντεο, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρει: «Πλήρωσε ο Έλληνας αυτό το αχάριστο πλάσμα για να χλευάζει την ορθοδοξία! Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας».
Ταυτόχρονα πάνω στο βίντεο, υπάρχει σημειωμένο: «Έλληνα/δα, την πλήρωσες κάτι εκατομμύρια για να την μάθει ο κόσμος και το ευχαριστώ της είναι να χλευάζει τη θρησκεία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου για τους λογαριασμούς ύδρευσης/αποχέτευσης στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου

evosmos

Απίστευτο: Σε μία χώρα του κόσμου τρώνε σαλάτα με τσούχτρες – Ποια είναι αυτή η χώρα;

evosmos

ΠΗΛΙΟ: ΠΡΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΡΟΙ, ΠΙΘΑΝΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ – ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ DNA ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

evosmos

Leave a Comment