ΕΛΛΑΔΑ

“Κόλαφoς” και ο Γιώργος Λιάγκας με την Σούπερ Κική για όσα είπε: «Ρε βρείτε μία κανονική δουλειά, μην κοροϊδεύετε τον κόσμο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σούπερ Κική έφτασε στην Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου για τη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Η γνωστή youtuber αντιδρώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλεσε “τρελούς” τους δημοσιογράφους, καλώντας τους να βρουν μια “κανονική δουλειά”.

«Ρε είστε τρελοί όλοι. Το τόσο το κάνετε τόσο! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί! Δεν είναι κανείς καλά. Να βρείτε μία κανονική δουλειά!», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις της, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε έντονα κρίνοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της Super Κικής, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια έκρηξη μετά την παρακολούθηση του συγκεκριμένου αποσπάσματος.

Τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Εδώ έχει δικαίωμα να μιλήσει, έχει όμως και το δικαίωμα να μη μιλήσει. Εμείς δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να προβάλλουμε δηλώσεις της Σούπερ Κικής και δε θα τις προβάλαμε. Εδώ όμως υπάρχει μία δικαστική διένεξη, βάση της οποίας κάνουμε ρεπορτάζ. Δικαίωμά της είναι να μη μιλήσει. Όμως για ακόμα μία φορά…

Και άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας! Αλλά να μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο σε αυτή τη χώρα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Το να κουνάει το δάχτυλο η Σούπερ Κική η οποία έχει βγάλει 1 εκατομμύριο ως influnecer και να κάνει υποδείξεις σε δημοσιογράφους… Αν μη τι άλλο, αυτό το χαρακτηρίζει μία αγένεια, μία απρέπεια και μία αισθητική, η οποία είναι τουλάχιστον απεχθής».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στο Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα 22χρονη φίλη της

evosmos

Άσκησε έφεση η Καϊλή – Ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Παντσέρι

evosmos

Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

evosmos

Leave a Comment