ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Οικογένεια τουριστών έζησε εφιαλτικές στιγμές – Προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι τους με σφυριά

Στην Κόρινθο μια οικογένεια τουριστών έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ληστές προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι έχοντας στην κατοχή τους σφυριά.

Συγκεκριμένα στην Ξυλοκέριζα, ένα χωριό κοντά στην Κόρινθο, μια οικογένεια τουριστών που έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές έζησε στιγμές τρόμου, όταν μια ομάδα ληστών προσπάθησαν με σφυριά να εισβάλλουν στο σπίτι της.

Σκηνές τρόμου για μια οικογένεια τουριστών στην Κόρινθο – Προσπάθησαν με σφυριά να της διαρρήξουν το σπίτι

Στιγμές τρόμου έζησε οικογένεια τουριστών στην Κόρινθο
Προσπάθησαν να διαρρήξουν με σφυριά το σπίτι

Οι νεαροί διαρρήκτες παραβίασαν με σφυρί συνολικά πέντε παράθυρα του σπιτιού της οικογένειας στην Ξυλοκέριζα που είναι ένα χωριό κοντά στην Κόρινθο.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί αφού έσπασαν τα τζάμια και επιχείρησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, ο 46χρονος πατέρας προσπαθούσε να τους αποτρέψει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. Μάλιστα, το περιστατικό κατέγραφε ο ανήλικος γιος του με το κινητό του τηλέφωνο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τους έβαλε όλους στη θέση τους ο Άρης Τσάπης: «Δεν την παντρεύτηκα τη γυναίκα μου για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού»

evosmos

Έκανε χειρονομίες στην κάμερα και «έφαγε» πρόστιμο 5.000 ευρώ -Ποια κίνηση τιμωρείται στην Ελλάδα

evosmos

Σάββας Καλεντερίδης: Δεν θα μας παρασύρει καμία προπαγάνδα

evosmos

Leave a Comment