ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς είχε γραμμένο το όνομα του Κ.Κατσίφα – Ενοχλήθηκαν οι Αλβανοί (βίντεο)

Οι Κύπριοι τιμούν τον Κ.Κατσίφα

Ένα κυπριακό άρμα μάχης ΑΜΧ-30Β2 της Εθνικής Φρουράς είχε πάνω γραμμένο του το όνομα του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, κάτι που ενόχλησε τα αλβανικά ΜΜΕ.

«Η Κύπρος πραγματοποίησε στρατιωτική άσκηση με την επωνυμία «IRIS – 2021». Στην άσκηση συμμετείχε και ένα άρμα μάχης με το όνομα Κωνσταντίνος Κατσίφας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι πριν από τρία χρόνια ακριβώς, ο Κ.Κατσίφας πυροβόλησε με καλάσνικοφ και τρομοκρατούσε μέρος των κατοίκων στο χωριό Βουλιαράτες στο Αργυρόκαστρο.

Σαν σήμερα η αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κ.Κατσίφα

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου στην Αλβανία, λίγες ώρες νωρίτερα είχε υψώσει την ελληνική σημαία σε διάφορα σημαία του χωριού, κάτι που είχε θορυβήσει τους Αλβανούς.

Λίγο πριν εκτελεστεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε φωνάξει: «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βόλος: Άνδρας πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

evosmos

Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…

evosmos

Βίκυ Τσοχατζοπούλου: «Δεν είναι απόφαση, είναι ανάγκη να φύγουμε από τη χώρα»

evosmos

Leave a Comment