ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Ρεζιλίκι για τον «influencer – ευρωβουλευτή» Φειδία – Μόλις 70 στη διαδήλωση-καπέλωμα κατά της απαγόρευσης των κινητών στα σχολεία

Με ένα ακόμα βίντεο επανήλθε σήμερα ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, για να παραδεχθεί ότι η χθεσινή διαδήλωση μαθητών που οργάνωσε στη Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία απέτυχε. Όπως λέει χαρακτηριστικά «πήρε 3 στα 10». Απέδωσε την αποτυχία σε δικά του λάθη, γιατί δεν συνεργάστηκε με τα συλλογικά όργανα εκπροσώπησης των μαθητών και γιατί βιάστηκε να οργανώσει τη διαμαρτυρία. Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τον ίδιο, είναι ότι οι μαθητές απειλήθηκαν με επιπτώσεις από το υπουργείο Παιδείας και τους καθηγητές. Πάντως κάλεσε τους μαθητές που ίσως πάρουν αποβολή να του στείλουν μήνυμα στο Instagram και θα δει τι μπορεί να κάνει!

Ο Φειδίας Παναγιώτου ενώ χθες μιλούσε για συμμετοχή 100 μαθητών σήμερα έριξε τον αριθμό στους 70, ενώ στην πραγματικότητα στη Πλατεία Ελευθερίας βρέθηκαν ελάχιστοι μαθητές μεταξύ των οποίων και κάποιοι που ζητούσαν απόψεις για την αποποινικοποίηση της κάνναβης.

Ο Φειδίας Παναγιώτου είπε πως δεν πτοείται από την αποτυχία όπως ο Τόμας Έντισον που απέτυχε πολλές φορές μέχρι «να ανακαλύψει τη λάμπα».

Η απόφαση του ευρωβουλευτή να οργανώσει διαμαρτυρία για την απαγόρευση χρήσης κινητών στα σχολεία επικρίθηκε έντονα από τη Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών η οποία σε ανακοίνωση της ανέφερε πως οι μαθητές δεν ποδηγετούνται ούτε από βουλευτές, ούτε από ευρωβουλευτές ούτε από influencers.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ημαθία: 36χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε

evosmos

ΣΟΚ από την πρώην σύντροφό του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες»

evosmos

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΝΕΚΡΟΣ “ΡΟΜΑ” ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΜ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

evosmos

Leave a Comment