ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Καρουσάκης: Πως περιγράφει την τραγική νύχτα της «παραγγελιάς»

Ο Κώστας Καρουσάκης που πέθανε το πρωί, ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο  έγκλημα που σημάδεψε τη χώρα της δεκαετία του ΄70. Τη νύχτα του Φεβρουαρίου του ΄73 που ο Νίκος Κοεμτζής σκότωσε με σουγιά 3 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 7.

Ο Κώστας Καρουσάκης πέθανε σε ηλικία 81 ετών, με την κόρη του Ελένη, να κάνει γνωστή την θλιβερή είδηση.

Ο θάνατος του λαϊκού τραγουδιστή, έφερε στο μυαλό ορισμένων και ένα από τα πιο συζητημένα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα τον 20ο αιώνα.

Τη νύχτα που ο Νίκος Κοεμτζής σκότωσε με σουγιά τρεις ανθρώπους για μια παραγγελιά. Ο Κώστας Καρουσάκης βρισκόταν εκείνα τα δραματικά λεπτά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου.

Ακούστε πως περιγράφει τις τραγικές εκείνες ώρες μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Τα λερωμένα… τ΄άπλυτα… της Νύχτας» που έγραψε η σύζυγος του Γιούλη Καρουσάκη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νωρίτερα οι συντάξεις Απριλίου: Αναλυτικά όλες οι πιθανές ημερομηνίες

evosmos

Μητσοτάκης για Πολυτεχνείο: Αδιανόητο να στήνουν σκηνικό σύγκρουσης – Ολοι οι αρχηγοί να αφήσουμε μαζί ένα λουλούδι

evosmos

Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!

evosmos

Leave a Comment