ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Αγριογούρουνα κάνουν τις βουτιές τους στην παραλία της νησίδας Άτοκος

Ο βουλευτής Λευκάδας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες και βίντεο με αγριογούρουνα να περιφέρονται εν μέσω τουριστών στην παραλία ή να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, χωρίς να ενοχλούνται από τους τουρίστες, στη νησίδα Άτοκος.

Ο Αθανάσιος Καββαδάς γράφει: «ΑΤΟΚΟΣ. Ένα μικρό νησί νότια της Λευκάδας, ένας μικρός παράδεισος.»

Υπάρχει και η άποψη που έχει κατατεθεί ως σχόλιο από αναγνώστη σε πρότερη σχετική ανάρτηση στη σελίδα, ο οποίος γράφει: «Δεν είναι είναι αγριογούρουνα, πήγαν ένα ζευγάρι ήμερα μαύρα και τα άφησαν και αυτά πολλαπλασιάστηκαν (ότι μαύρο δεν είναι αγριογούρουνο).

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ! 1,5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ “ΑΡΗΣ”! ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ; ΤΙΝΟΣ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ; – H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ – “ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΝΕΣΗ, ΔΕΝ ΤΗ ΚΥΝΗΓΗΣΕ!” ΛΕΝΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ 76ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!

evosmos

45χρονος έκλεψε χρεωστική κάρτα για να αγοράσει τρόφιμα για την οικογένειά του

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πρωταγωνιστής σε καυγά σε μπαρ ο Α. Κανάκης

evosmos

Leave a Comment