ΕΛΛΑΔΑ

Μάρκος Σεφερλής: Απαντά στις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo – «Αυτό είναι bullying, αν δε το ξέρετε»

Ο Μάρκος Σεφερλής τα τελευταία 24ωρα έχει μπει στο στόχαστρο, με αφορμή ένα σκετς που κάνει στην παράστασή του για τα 20 χρόνια Δελφινάριο.

O γνωστός κωμικός σατιρίζει το Nemo από την Ελβετία, που νίκησε τον περασμένο Μάιο το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, χρησιμοποιώντας το τραγούδι «Europapa» από την Ολλανδία, το οποίο αποκλείστηκε.

Δέχθηκε δεκάδες σχόλια από χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι τον κατηγόρησαν για ομοφοβική επίθεση, γελιοποίηση της ταυτότητας και προσβολή των ατόμων μου «ψάχνουν» την σεξουαλικότητα τους.

Πριν λίγες ώρες ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Instagram μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τη μεταμφίεσή του σε Nemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

«Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά μου για να ακουστούν, να πουλήσουν κανένα βιβλίο και όλα τα σχετικά.

Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να μου κάνουν διαφήμιση, που δε την έχω ανάγκη αλλά τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Στο βίντεο θα δείτε όσα είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο τέλος της παράστασής μου, σχετικά με το θέμα των Non binary, και όχι εγώ.

Αν θέλετε να μάθετε αυτά που λέω εγώ και πώς τα λέω, μπορείτε να έρθετε να με δείτε στην παράσταση να με δείτε και μετά να με κρίνετε. Σημασία έχει όμως στο βίντεο, η αυθόρμητη αντίδραση του κοινού και τα σχόλια στα λεγόμενα του κυρίου Σούρα. Κι επιτέλους, όλοι εσείς, σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων.

Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δε το ξέρετε» ανέφερε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Κι επιτέλους καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Αλλά τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φιλάκια» κατέληξε.

Δείτε την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εύη Πούμπουρα: Μια μυστική πράκτορας εξομολογείται

evosmos

ΣΟΚ στην Πάτρα: Ηλικιωμένος παρενόχλησε σεξουαλικά 13χρονη

evosmos

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ράπτη, ραγδαίες εξελίξεις

evosmos

Leave a Comment