LIFE STYLE

Μέμος Μπεγνής: Ο γάμος δεν είναι για όλους

Ο Μέμος Μπεγνής, γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μοιράστηκε τις εμπειρίες του σχετικά με τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία του προς την εκπλήρωση των ονείρων του.

Ο Μέμος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλές φορές χρειάστηκε να αντιμετωπίσει αντιδράσεις από το περιβάλλον του. Αυτές οι αντιδράσεις δεν ήταν πάντα θετικές, καθώς αρκετοί άνθρωποι γύρω του αμφισβητούσαν τις επιλογές και τα όνειρά του. Παρ’ όλα αυτά, η επιμονή και η πίστη στον εαυτό του τον βοήθησαν να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες.

«Έχουμε μεγαλώσει όλοι και πρέπει όταν γεννιέσαι, να πας σχολείο, να σπουδάζεις, να παντρεύεσαι, να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Είναι ένα κοινωνικό μοντέλο που δεν μπορεί να είναι συμβατό με όλους τους ανθρώπους. Εγώ ήμουν επαναστατικό παιδί. Δεν ”μάσησα”, έκανα αυτά που ήθελα. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, κόντρα σε πολλούς ανθρώπους από το περιβάλλον μου».

Όπως ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής η επαναστατικότητα που έχει είναι ένα στοιχείο που δεν ”πλήρωσε” στον επαγγελματικό του χώρο.

«Είμαι στο περιβάλλον που πάντα ήθελα να είμαι. Η οικογένεια του θέατρου και της τηλεόρασης θεωρώ ότι μου πάει. Βέβαια, είχα τη τύχη να συνεργαστώ και με πολύ αξιόλογους και ηθικούς ανθρώπους».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παντρεύτηκαν Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κοζάρη: Απαστράπτουσα η νύφη

evosmos

Θρίαμβος της ζωής: «Είμαι ο Σταύρος, είμαι 17 ετών μαθητής τρίτης λυκείου και μόλις νίκησα τον καρκίνο»

evosmos

Εκείνη 30 ετών, πλούσιος 59χρονος ο ξάδερφος σύζυγός της: «Δε τον παντρεύτηκα για τα λεφτά» λέει η ίδια

evosmos

Leave a Comment