ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ;;; ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ; [ΦΩΤΟ]

Πρόσωπα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία και βαρύνονται με σοβαρά ποινικά αδικήματα περιλαμβάνονται στους 72 προσαχθέντες μετά τη συμπλοκή με πυροβολισμούς, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πριν τον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκού ΑΕΚ Λάρνακας.

Πηγές της ΕΛΑΣ έλεγαν ότι η προσοχή των αρχών είναι μονίμως στραμμένη στις ομάδες οργανωμένων οπαδών καθώς κάποιες εξ’ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις και ότι οι έρευνες για το συγκεκριμένο επεισόδιο εστιάζουν στην πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι αποτελεί κεντρικό στόχο της ΕΛΑΣ η κάθαρση του χώρου των οργανωμένων οπαδών.

Νωρίτερα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οργανωμένοι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.

opadoi__2_
opadoi
opadoi__1_
opadoi1
opadoi2

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανανεωμένη μετά το διαζύγιο με τον Μικρούτσικο: Πού βρίσκεται σήμερα η Δήμητρα Ρουμπέση 12 χρόνια μετά

evosmos

Α.Αλεξανδρίδης: «Θα κόψω λαρύγγια με μαχαίρι» – Όταν τα σκουπίδια του Big Brother μέσω ΣΚΑΪ λερώνουν τις τηλεοράσεις

evosmos

Βόλος: Εργαζόμενη σε βενζινάδικο “χτυπούσε” δύο φορές την κάρτα και “έκλεβε” τους πελάτες

evosmos

Leave a Comment