ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη γιορτή για το υπερτυχερό δελτίο ΛΟΤΤΟ που παίχτηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Εύοσμο (φωτο+video)

Επισκέπτες έσπευσαν στο τυχερό πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να λάβουν μέρος στη γιορτή που στήθηκε για το νικητήριο δελτίου που δίνει σε έναν Θεσσαλονικιό 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια!

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε χθες στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 16, όπου κατατέθηκε προ ημερών το τυχερό δελτίο του ΛΟΤΤΟ που δίνει στον νικητή 10.000 ευρώ κάθε μήνα για δέκα χρόνια.

Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες ήταν οι επισκέπτες που έσπευσαν στο πρακτορείο προκειμένου να διασκεδάσουν, να ακούσουν ευχάριστη μουσική και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σχετικά με το τι θα έκαναν οι ίδιοι αν κέρδιζαν ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Πανευτυχείς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, Κατερίνα Κεχαγιά και Θανάσης Γιαπουτζής, δέχονταν τα συγχαρητήρια εκδηλώνοντας με κάθε ευκαιρία τη χαρά τους.

Image

Ο κ. Γιαπουτζής περιχαρής ανέφερε πως δεν πίστευε στα μάτια του όταν διαπίστωσε πως στο πρακτορείο την περασμένη Τετάρτη ένας πελάτης ο οποίος είχε καταθέσει ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ κέρδισε συνολικά 1.200.000 ευρώ τα οποία θα λάβει σε 120 μηνιαίες δόσεις (10.000 ευρώ κάθε μήνα).

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ο κόσμος συμμετέχει σε αυτήν τη γιορτή και θέλω να στείλω το μήνυμα πως οποιοσδήποτε, ακόμη και με ένα ελάχιστο ποσό, ένα ευρώ, μπορεί να κερδίσει 10.000 ευρώ τον μήνα για μια δεκαετία και να αλλάξει τη ζωή του για πάντα», είπε ο ίδιος.

Image

Η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος ΟΠΑΠ, Κατερίνα Κεχαγιά, από την πλευρά της ανέφερε πως είναι εξαιρετικά χαρούμενη με αυτήν την επιτυχία, σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται αυτό το ποσό από το ΛΟΤΤΟ εδώ και έναν χρόνο που έχει αλλάξει σαν κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ τριών στηλών, με προσωπικές επιλογές αριθμών. ΠΗΓΗ

Image
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτή είναι η γυναίκα που θα διεκδικήσει τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου- Ποιοι τη στηρίζουν

evosmos

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! Δείτε βήμα – βήμα πώς θα φορέσετε εύκολα αντιολισθητικές αλυσίδες

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΗΤΕΡΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!

evosmos

Leave a Comment