ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από 13 χρόνια τα κατάφερε: Αγόρασε το σπίτι ο Αλέξης Τσίπρας – Πού επέλεξε να μείνει

Παρά τις κατά καιρούς πληροφορίες και δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να μετακομίζει στα βόρεια προάστια -με επίκεντρο το Ψυχικό- ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως παραμένει σταθερός στις… ρίζες του.

Τελικά, επέλεξε να παραμείνει κάτοικος Κυψέλης, μιας περιοχής με ιδιαίτερο κοινωνικό και πολιτισμικό φορτίο, που ποτέ δεν εγκατέλειψε.

Ύστερα από 13 χρόνια διαμονής στην ίδια πολυκατοικία, στην οδό Αρμονίας, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε συμφωνία με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ενοικίαζε, προκειμένου να το αποκτήσει, σύμφωνα με το dnews.gr.

Η απόφαση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να παραμείνει στην περιοχή με την οικογένειά του, παρά τις φήμες που κατά καιρούς κυκλοφορούσαν για αλλαγή γειτονιάς.

Το διαμέρισμα το, Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη

Η αγορά του ακινήτου πραγματοποιήθηκε εξ αδιαιρέτου με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, ενώ για την ολοκλήρωση της συναλλαγής χρειάστηκε να συναφθεί και στεγαστικό δάνειο με γνωστή ελληνική τράπεζα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κόνι Μεταξά: Η έκπληξη που της έκανε ο πατέρας της Λευτέρης Πανταζής για τα γενέθλιά της

evosmos

Βγήκε όλος ο Πειραιάς στα μπαλκόνια και το θαύμαζε: Έδεσε για πρώτη φορά στο Λιμάνι το “διαμάντι” των Ωκεανών

evosmos

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΙΑΝΟ! ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ! “ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ!”

evosmos

Leave a Comment