LIFE STYLE

“Μια πρόταση γάμου περίμενα” – Απογοητευμένη η Βανδή στον τελικό του Just, άφαντος ο Μπισμπίκης

Το βράδυ της Παρασκευής 5/7 παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του J2US. Οι εκπλήξεις από την αρχή ήταν πολλές, όπως η εξομολόγηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Λίγο πριν το τέλος ανακοινώθηκε το ζευγάρι που κέρδισε την 6η σεζόν, αλλά και οι εκπλήξεις που έρχονται από τη νέα χρονιά…

Τι είδαμε στον λαμπερό τελικό
Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι ο παρουσιαστής του show θέλησε να ευχαριστήσει τον Alpha και όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, καθώς όλοι έχουν συμβάλλει στο τελικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που έβγαινε στον αέρα κάθε βράδυ Σαββάτου.

Και αφού τελείωσαν οι ευχαριστίες του Νίκου Κοκλώνη, ο ίδιος έκλεισε με μία προειδοποίηση προς το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο!

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Alpha. Αυτό το σπίτι μας αγκάλιασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήσαμε πολλές χαρές και λύπες, αγωνίες. Περάσαμε καλά. Εμένα μου φέρονταν σαν παιδί τους», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και στη συνέχεια ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Πριν προχωρήσω, θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εμείς, σας είπα με Πι το Just θα κάνουμε! Μεγάλη αγκαλιά και καλό καλοκαίρι», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι στιγμές συγκίνησης δεν έλειψαν από την αρχή του επεισοδίου με αυτή που η Σοφία Κουρτίδου ξέσπασε σε κλάματα να ξεχωρίζει. Μαζί με το ταίρι της στη ζωή αλλά και στο Just the 2 of us την είδαμε να κάνει μια σύντομη αναδρομή σε όλα τα live, που έζησε με τον Γιάννη Σεβδίκαλη.

Σε ερώτηση για το ποιά ήταν η πιο δυνατή στιγμή για τον Παραολυμπιονίκη εκείνος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη αναφέροντας την πρόταση γάμου, που είχε κάνει ζωντανά στο J2US στη Σοφία Κουρτίδου (δείτε εδώ). Εκείνη με την σειρά της ξέσπασε σε κλάματα όσο άκουγε τον αγαπημένο της να αναφέρεται σε εκείνη τη στιγμή.

«Η πιο δυνατή μας στιγμή στο J2US ήταν η πρόταση γάμου που έκανα στη Σοφία. Ήταν πιο τέλεια από ότι περίμενα και φανταζόμουν και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής.

H αποκάλυψη της Βανδή για τον Μπισμπίκη
Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζοντας το ντουέτο της Τάνιας Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα έκανε μια προσωπική της αποκάλυψη.

«Βλέπω τον έρωτα πώς γράφει πάνω στη σκηνή. Εμένα ο δικός μου έρωτας έμεινε στην Κρήτη και ήρθα εδώ για τον τελικό. Πολλά φιλιά στην Κρήτη», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή. (Δείτε φωτογραφία που είχαν ανεβάσει μαζί από το νησί).

«Μια πρόταση γάμου εδώ περιμέναμε, στο πλατό του Just…», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης αλλά απάντηση δεν πήρε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έφη Πίκουλα: Η απομάκρυνση από τη δημοσιότητα, τα πολλά λεφτά και το επώνυμο “Βουγιουκλάκη” που αρνήθηκε

evosmos

Γελάει ο κόσμος με την JLO από την Καβάλα! Γιατί τρώει πάλι άγριο κράξιμο η Δέσποινα Βανδή

evosmos

«Θέλω να χωρίσω τον άντρα μου και να συζήσω με την κουμπάρα μου»: Κατάθεση ψυχής της 40χρονης Άννας

evosmos

Leave a Comment