ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις το ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη πασίγνωστος μπασκετμπολίστας της Α1, σoκ τι βρέθnκε πάνω του

Οι Ροδίτες έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για λύση της συνεργασίας τους

Χειροπέδες πέρασαν στον γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η σύλληψη έγινε στη Ρόδο ή σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, ενώ ο 37χρονος παίκτης καλείται να δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ θεωρείται πλέον ξένο σώμα στον Κολοσσό, με τους Ροδίτες να έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για λύση της συνεργασίας τους.

Η τρίτη σεζόν του Γκάουντλοκ στον Κολοσσό Ρόδου

Ο Γκάουτλοκ διανύει την τρίτη σεζόν του στον Κολοσσό Ρόδου. Φέτος, παρά τον τραυματισμό του, σε 7 συμμετοχές στη Stoiximan GBL μετράει κατά μέσο όρο 14,1 πόντους και 3 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς και η Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα της Ρόδου υποδέχεται το Μαρούσι στις 4 Ιανουαρίου (13:00) για την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

‘Αδωνις Γεωργιάδης: Η επιδότηση για το φυσικό αέριο θα είναι για όλους-Τι ισχύει για το πετρέλαιο θέρμανσης

evosmos

Αναστάτωση στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου – Καβγάς οδήγησε σε φωτιά

evosmos

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η δική μου αλήθεια για το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης

evosmos

Leave a Comment