ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: «Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία στη Ψαρρού για μια… δωρεάν selfie στις «χρυσές» ξαπλώστρες (βίντεο)

Έπειτα το «λουκέτο» που επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε πολυφημισμένο beach bar της Μυκόνου, οι λουόμενοι μπορούν να… «γλεντήσουν» τις «χρυσές» ξαπλώστρες αξίας 2.800 ευρώ… δωρεάν!

Οι ιδιοκτήτες του Nammos αποφάσισαν ξαφνικά και για 24 ώρες, να διαθέσουν χωρίς αντίτιμο, τις άλλοτε πανάκριβες ξαπλώστρες, στους λουόμενους.

Το νέο διαδόθηκε αμέσως από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα η παραλία της Ψαρρούς να γεμίσει με κόσμο που δεν έχασε την ευκαιρία για selfies και stories, με φόντο τις σούπερ λουξ ξαπλώστρες του διάσημου beach bar.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν Κάρπαθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – «Το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας»

evosmos

Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

evosmos

Σέριφος: Ένας «θησαυρός» που απέχει μόλις δύο ώρες από το λιμάνι του Πειραιά

evosmos

Leave a Comment