LIFE STYLE

«Νίκησα τον Χάρο, έχω γενέθλια, είμαι 2 ετών»: Όλοι υποκλίνονται στη Δώρα Χρυσικού, τα δάκρυα & το φιλί στον σύντροφό της

Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα λαμπερό γλέντι, παρουσία της οικογένειάς της και πολλών φίλων και συναδέλφων από τον κόσμο της τηλεόρασης. Μάλιστα, πολλοί ηθοποιοί από την επιτυχιμένη της τηλεοπτική συμμετοχή στο σίριαλ του Mega «Η Γη της Ελιάς» την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η ερμηνεία της ως «Αρετή« έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατών, δημιουργώντας έναν πυρήνα θαυμαστών γύρω από τον ρόλο της. Στην γιορτή της, η παρουσία του γοητευτικού της συντρόφου ξεχώρισε ιδιαίτερα, καθώς έδειχνε να είναι η απόλυτη στήριξή της, ακούγοντας με προσοχή τα λόγια της και προσφέροντας την αγάπη του σε κάθε στιγμή, κάνοντας τη γιορτή της ακόμα πιο ξεχωριστή.

Τα 44+2 χρόνια…

«46 χρονών είμαι κανονικά αλλά αυτό το 2 είναι η νέα μου ηλικία και σημαίνει ότι τον νίκησα τον χάρο και κατάφερα να είμαι ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι ανάμεσά σας» είπε η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ που γεμίσατε την ημέρα των γενεθλίων μου με την πολύτιμη παρουσία σας , την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων. Να μεγαλώνουμε όμορφα, να βαδίζουμε πάντα στο ‘μαζί’ και να παλεύουμε για τα σημαντικά και τα σπουδαία. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά από καρδιάς» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Η Δύναμη της Αυτοπεποίθησης

«Ήμουνα χωρίς φρύδια, μαλλιά και πάλι αισθανόμουν ότι είμαι ποθητή από τον σύντροφό μου κι ότι ακόμα μπορούσα να βγω και να με φλερτάρουν. Πήγα κι έκανα μπάνιο με την τομή, δεν έβαλα ολόσωμο μαγιό επίτηδες και χωρίς μαλλιά, χωρίς να αλλάξω την εικόνα μου κι ήταν μεγάλη ανάσα αυτό το πράγμα για εμένα. Κυκλοφορούσα κανονικά με το μαντηλάκι μου γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω στην γυάλα. Δεν είχα κάνει κάτι κακό για να μπω στην γυάλα. Αυτό θέλω να φωνάξω: “Μην αφήσετε κανέναν κερατά να σας βάλει στην γυάλα”», εξομολογήθηκε πρόσφατα στην Αυγή μιλώντας για την περιπέτειά της, μέσα από την οποία βγήκε νικήτρια και πολύ πιο δυνατή!

Πάλεψε σαν λέαινα & τα κατάφερε: Η Δώρα Χρυσικού αφήνει πίσω της τον καρκίνο και τον φόβο – «Ξαναβρίσκω τις δυνάμεις μου»

Μία πολύ συναισθηματική εξομολόγηση έκανε η Δώρα Χρυσικού, μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε όσο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η ηθοποιός, μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, τονίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία της και εξετάζεται πολύ συχνά.

Δώρα Χρυσικού: «Έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου»

«Είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου, το βλέπω στο σώμα μου. Είμαι τώρα 2,5 χρόνια από την περιπέτεια με την υγεία μου. Εξετάζομαι πολύ συχνά, κάθε 3 μήνες. Μετά από εδώ θα πάω στον γιατρό μου. Αλλά πλέον, όσο απομακρύνομαι από την ασθένεια, συρρικνώνεται ο φόβος μου», ανέφερε η ηθοποιός.

«Πάντα με απασχολεί όταν πηγαίνω για εξετάσεις, απλώς πιστεύω ότι το έχω αφήσει πίσω μου και πάντα το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία μέχρι να φτάσω στην πολυπόθητη 5ετία», πρόσθεσε.

Τέλος, η Δώρα Χρυσικού αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για εκείνη η «Γη της Ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί ως Αρετή. «Ελπίζω να ζήσω και μετά από 20 χρόνια να λέω “έκανα αυτή και αυτή τη δουλειά” η “Ελιά” θα είναι πάντα μια σειρά μέσα από την οποία έζησα την αρρώστια και την ίαση, είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι ένα πολύ συνταρακτικό συμβάν στη ζωή ενός ανθρώπου» είπε η Δώρα Χρυσικού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λύγισε η Σκορδά με την Κατσαφάδου – «Ο Θεός δεν μου έχει δώσει παιδί, θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ»

evosmos

Σπάνια εξομολόγηση Νένας Μεντή: «Είμαστε πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με αρχές. Δεν ξεπουλιούνται όλα, ακόμα κι αν πεινάς» (video)

evosmos

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην γυναίκα μου είναι σαν αδερφή μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου»

evosmos

Leave a Comment