ΕΛΛΑΔΑ

“Νίκο ζεις”: Ανείπωτος θρήνος για τον 28χρονο που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του

Ο 28χρονος Νίκος από τη Λάρισα, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, στις 21 Αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Οι φίλοι του αδικοχαμένου νέου δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, καθώς για εκείνους θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά τους και θα τον θυμούνται κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τις στιγμές που πέρασαν μαζί του.

Ο 28χρονος Νίκος σκοτώθηκε με τη μηχανή του

Ο 28χρονος Νίκος έφυγε άδικα από τη ζωή

Η παρέα του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη πως έχασε τον αγαπημένο της φίλο, τον Νίκο Καλαϊτζή, που έχασε τη ζωή του έξω από το χωριό Συκαμινέα, του Δήμου Ελασσόνας, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στον άτυχο νεαρό άρεσε πολύ να περνάει ώρες στην αερογέφυρα, πάνω από την εθνική οδό, στην περιοχή της Νίκαιας, παρέα με τις σκέψεις του, ατενίζοντας τον κόσμο από ψηλά.

Το μήνυμα των φίλων του 28χρονου Νίκου

Αυτό το μέρος επέλεξαν οι φίλοι του, προκειμένου να γράψουν στο οδόστρωμα της γέφυρας «Νίκο ζεις», θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του και να του στείλουν το μήνυμα, ώστε να δει από ψηλά, ότι πάντα θα ζει στις καρδιές τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλαμπάκα: Ψάχνουν τον δράστη στα βουνά – Ημίγυμνος και μέσα στα αίματα το έβαλε στα πόδια

evosmos

Δείτε τα μέτρα που θα πάρει κάθε ευρωπαϊκή χώρα για να μην κρυώσει το χειμώνα

evosmos

Χαλκιδική: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα στα Νέα Μουδανιά

evosmos

Leave a Comment